En storm blæser op

9/11-2011: Første indlæg på bloggen….

Denne blog vil hovedsagelig omhandle eksempler fra vores liv med et barn, der har fået stillet diagnosen “Infantil Autisme” i en alder af 7 år. Hvilken betydning får dette for vores liv, for vores søns liv og for hans 2 søskendes liv? Jeg vil prøve at beskrive nogle hverdagsoplevelser vi har med en autist i hjemmet, som måske kan bringe lidt lys over, hvordan vores hverdag er og hvorfor vi i vores lille familie vælger at vægte de ting, vi gør.

Jeg håber at mange vil finde denne blog oplysende og informerende – måske især for forældre til nydiagnosticerede børn. Til trods for at vores søn kun har haft diagnosen siden midten af maj 2011 har vi allerede fået en stor indsigt i, hvilke kampe, der skal kæmpes med kommune, sagsbehandlere, familie osv. Og hvis jeg blot kan være med til at gøre “kampen” lidt mindre sur for nogle andre familier, vil det glæde mig utrolig meget. Jeg har selv haft stor fornøjelse og glæde af at læse om andre autisme-familiers hverdagsoplevelser og erfaringer – noget kan føres direkte til vores familie – andet kan ikke, men det bedste af det hele er at vide at vores lille familie ikke er “Palle alene i verden”.

På forhåbentligt snart gensyn/Autisme-Mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *